Antal anmälda

  • 5847

Samarbetspartners

Facebook Vänner

Tandvårdscentralen - när du behöver akut tandläkarvård i Malmö.

Ekens Assistans

Städcompaniet - Flyttstädning i Malmö

Elektriker i Malmö

Problem med fötterna - besök footio.se

Underhållning MalmöMilen 2014!

Inför MalmöMilen 2014 kommer vi satsa minst lika mycket på att ha mycket underhållning längs banan. Målet är att ha fler än 20 olika akter av sång, dans, DJ, hejaklack etc längs banan. Vi är även intresserade av att ha löpande orkestrar, jonglörer i löpspåret, löpande gäng som gör något roligt längs banan. Allt som gör det roligare för både löpare och publik och som gör MalmöMilen 2014 till en riktigt folkfest.

Har ni något uppträdande som ni gärna vill visa upp för fler än 7.000 löpare och en mycket stor publik i Malmö kanske detta är något för er? Lördagen 14:e juni löps MalmöMilen från Malmö IP, till Västra Hamnen, Sundspromenaden, Anna Lindhs plats, Stortorget, Gustav Adolfs Torg, Triangelstationen och tillbaka till Malmö IP. Loppet startar cirka 15.00 och målet stänger cirka 16.30, så vid dessa tider är det aktuellt med uppträdande under ca 1 timma.

Har ni intresse av att synas under MalmöMilen, kontakta info@malmomilen.se Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och skriv vad ni vill göra och vad ni tycker är relevant för ersättning till er. Vi kommer troligtvis ha svårt att erbjuda scen och ljud/el, men om ni själva kan fixa detta (generator, lastbilssläp etc) skriv gärna vad det kostar extra för oss. Vi står för alla tillstånd och placerar ut underhållning på tider och platser där det passar.

Vi återkommer när vi fått ert förslag med kompletterande frågor och diskuterar för en ev överenskommelse.

För frågor angående detta går det också att kontakta Anders Sjöberg via info@malmomilen.se Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller  040-304980 / 0705-757317.

Förra året hade vi bl a: Dansgrupper, Cheerleaders, cyklande personer på scen, studentorkestrar, storband, dragspelande speleman, coversband, DJ etc.